Confysio Kids

De kinderfysiotherapeut.. samen bewegen naar de top!


Mijn naam is Judy Henssen-Wachelder, trotse eigenaar van Confysio Kids.

 Al vanaf de middelbare school wist ik dat ik fysiotherapie wilde gaan studeren, echter zou ik altijd heel graag met kinderen willen werken. Hoe top is het dan om fysiotherapie en kinderen samen te voegen en kinderfysiotherapeut te kunnen worden!

Een droom die uitgekomen is. Stiekem bleef er nog een droom over.. een eigen kleinschalige kinderfysiotherapiepraktijk, waarbij ik wel met veel verschillende disciplines mag samenwerken om de beste zorg voor ieder kind te kunnen geven die nodig is.

Ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Hetzelfde jaar september ben ik begonnen aan de Master Kinderfysiotherapie te Utrecht welke ik in 2016 met goed gevolg heb afgerond en ik mezelf Msc Kinderfysiotherapeut mag noemen.

Na de Master heb ik nog de opleiding tot Sensorisch informatieverwerkingtherapeut afgerond in 2018.

Verder heb ik de cursus plagiocephalometrie gevolgd in 2017.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en bij te blijven bij de meest recente ontwikkelingen op alle gebieden binnen de kinderfysiotherapie.

BIG-nummer: 39917290104

AGB-code: 04123072


Philippe Henssen zorgt en helpt met alle zaken rondom de praktijk.

Naast alle zorg rondom Confysio Kids heeft hij met veel liefde en passie 15 jaar geleden Confini Begeleiding gestart. Hierbij worden kinderen, jongeren en volwassenen begeleid met als specialisatie ASS, ADHD, psychiatrische aandoeningen.

Voor meer informatie over de begeleiding of een combinatie van begeleiding met fysiotherapie kijk gerust op de website www.confini.nl  E-mailen
Bellen
Map
Info